Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

Lábaink állapota

Kellemetlen szagú lábbeli

Kellemetlen szagú lábbeli

Ha a lábizzadás következtében kialakuló nedvesség a lábbelik belsejébe kerül, optimális környezetet teremt a baktériumok növekedéséhez. Emiatt akár a legjobb minőségű, jól szellőző cipőink is kellemetlen szagot áraszthatnak. 

A lábszag kialakulásáért gyakran az izzadást hibáztatják, bár nem a verejtékezés az egyetlen oka a kellemetlen szagoknak. Lábunkon és cipőnkben baktériumok szaporodhatnak el, ha nem kezeljük őket olyan termékekkel, amelyek fertőtlenítik a a lábakat, semlegesítik a lábszagért felelős kórokozókat.

A baktériumok szobahőmérsékleten 20 percenként megduplázódnak. Olyan környezetben, mint a cipők, amelyek melegek, sötétek és nedvesek lehetnek, a baktériumok megdönthetetlen mértékben szaporodhatnak. Ezért minden esetben arra kell törekednünk, hogy a cipőink kórokozó-mentesek maradjanak, különösen extrán izzadékony lábak esetén.

A legtöbb cipő dezodoráló spray csak elfedi  a kellemetlen szagokat mesterséges illatokkal. Ehelyett olyan megoldásra van szükségünk, amely elpusztítja a kellemetlen szagokért felelős kórokozókat.

A Footlogix® Foot Fresh Frissítő Lábspray közvetlenül az izzadt lábfejeket veszi kezelésbe, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Teafa olaj tartalma miatt erős antimikrobális hatású, a hozzáadott mentol pedig hűsíti, frissíti és dezodorálja a lábakat. Footlogix® Sweaty Feet Ápoló Habformula Izzadó Lábakra kombinált használatával nem csak a kellemetlen lábszag, de a túlzott lábbizzadás problémája is a múlté lesz.
A megfelelő és gondos lábápolás mellett érdemes figyelmet fordítani a lábbelik fertőtlenítésére is. A Footlogix® Shoe Fresh Frissítő Cipőfertőtlenítő Spray a cipőbe fújva megakadályozza a cipőkben megtelepedő baktériumok elszaporodását, és kellemes, friss illatot hagy maga után. Ajánljuk mindazoknak számára, akiknek fontos, hogy megfelelően tisztán tartott, friss illatú lábbelit viseljenek, és ezzel fenntartsák a láb bőrének természetes, egészséges állapotát.