Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

Lábaink állapota

Lábizzadás

Alexa
Lábizzadás

Izzad a lábad? Tudd, hogy nem vagy egyedül. Ez nem kóros, és nem is ritka probléma. És tudd, hogy tehetsz ellene. Tudd, hogy van megoldás SZÁMODRA is!

Az izzadás, így a lábizzadás is természetes folyamat. Fontos szerepe van a hőháztartásban és a méregtelenítésben. A lábfejünkön 250 000 verejtékmirigy található, amelyek napi fél csésze verejtéket képesek termelni. Ha a verejtékmirigyek működése túlzó, a bőr nedvességtartalma fokozódhat, igy az képtelen az egészséges működésre. A túlzott mértékű lábizzadás igen zavaró lehet nemcsak a kellemetlen lábszag, hanem a csúszkáló cipő és az általa okozott hámsérülések, berepedezések, fertőzések miatt.
 
A Footlogix megoldása a Sweaty Feet Ápoló Habformula Izzadó Lábakra - orvosi zsálya és tölgyfakéreg kivonattal.
A tölgyfakéreg cserzőanyag tartalmának köszönhetően kiváló összehúzó hatású szer, az zsálya pedig fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, rendkívül hatékony izzadásgátló.

Ajánljuk:

  • túlzott izzadásra hajlamos lábakra
  • sportolóknak
  • nem megfelelően szellőző lábbelik viselése esetén

A Footlogix® Foot Fresh Frissítő Lábspray közvetlenül az izzadt lábfejeket veszi kezelésbe, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Teafa olaj tartalma miatt erős antimikrobális hatású, a hozzáadott mentol pedig hűsíti, frissíti és dezodorálja a lábakat. Footlogix® Sweaty Feet Ápoló Habformula Izzadó Lábakra kombinált használatával nem csak a kellemetlen lábszag, de a túlzott lábbizzadás problémája is a múlté lesz.
A megfelelő és gondos lábápolás mellett érdemes figyelmet fordítani a lábbelik fertőtlenítésére is. A Footlogix® Shoe Fresh Frissítő Cipőfertőtlenítő Spray a cipőbe fújva megakadályozza a cipőkben megtelepedő baktériumok elszaporodását, és kellemes, friss illatot hagy maga után. Ajánljuk mindazoknak számára, akiknek fontos, hogy megfelelően tisztán tartott, friss illatú lábbelit viseljenek, és ezzel fenntartsák a láb bőrének természetes, egészséges állapotát.