Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

Lábaink állapota

Berepedezett sarkak

Alexa
Berepedezett sarkak

A legtöbben nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, pedig a sarkak berepedése sokkal több, mint esztétikai probléma. A fájdalmas berepedések súlyos fertőzéseknek nyújthatnak táptalajt.

A meglévő problémát a meleg időjárás tovább súlyosbíthatja, hiszen a nyitott lábbelik, szandálok, papucsok nem védik a lábunkat az erős napsugárzástól, így a környezeti hatások miatt a bőr szárazsága fokozódik. A megkeményedett bőr pedig, a lábunkra nehezedő nyomás miatt könnyen berepedhet. Ez azon túl, hogy nem éppen esztétikus látvány, esetenként akár komoly fájdalommal is járhat, és egészségügyi kockázatot is jelent. A mélyebb repedések, gyakran élő szövetet is érintenek, vérzéssel járnak, így nagyon könnyen elfertőződnek.

Cukorbetegség esetén még fontosabb a megfelelő kezelés, hidrálás, hisz a sebek még lassabban gyógyulnak, hosszabb ideig lehetnek fertőzésnek kitéve. Kezeletlenül hagyva a probléma súlyos, akár visszafordíthatatlan következményekkel járhat.

A Footlogix Cracked Heel Ápoló Habformula Berepedezett Bőrre egy speciálisan kirepedezésre hajlamos, száraz bőrre kifejlesztett hidratáló formula. Érekes összetevői azonnali hidratáló és sebgyógyító hatásúak. A hab állagú formula könnyen beszívódik a bőrbe, táplálja és ápolja azt anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

Ajánljukmindazoknak, akik:

  • fájdalmas, kényelmetlen berepedezéseket tapasztalnak a láb bőrén
  • extrém száraz a bőrük
  • gyakran viselnek nyitott lábbelit, papucsot, szandált
  • nehéz munkavédelmi lábbelit hordanak
  • gyakran járnak mezítláb
  • cukorbetegek, akiknek a lábbőre száraz, és megvastagodott