Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

Lábaink állapota

Durva bőr

Durva bőr

A száraz, csiszolópapírszerű, durva bőr, vagy a gombás fertőzésre hajlamos bőr igen komoly problémákat okozhat, különösen cukorbetegség vagy atópiás dermatitisz esetén.  

A sarkakon lévő durva bőr olyan súlyos állapotba is kerülhet, hogy mély repedések alakulhatnak ki, ami melegágya a különböző a kórokozók által előidézett fertőzéseknek. A száraz bőr védtelen a megbetegedéseket okozó baktériumokkal és gombákkal szemben.

 

A láb gombás megbetegedéseinek okozói a bőrön élősködő, keratinnal táplálkozó gombák, a dermatofiták. A bőr, a haj és a körmök keratint tartalmaznak, a dermatofiták jellemzően felelősek ezeken a területeken a felületes gombás fertőzésekért. Ezek a gombák gyakran az egészséges emberek bőrén is megtalálhatóak, ám nem képesek elszaporodni, illetve megtámadni a mélyebben található bőrrétegeket. Problémák akkor merülnek fel, ha a bőr egészségtelen vagy sérült. Ekkor a gomba fonalszövedékei a bőrbe hatolhatnak, ahol a meleg, nedves környezet lehetővé teszi a gombák természetes túlszaporodását.

Ha gombás megbetegedéssel küzdünk, a Footlogix® gomba- és mikrobaellenes megoldások teljes skáláját kínálja, amelyek átalakító eredményeket hoznak. Az otthoni ápolási termékek mindenki számára biztonságosan használhatóak, beleértve a cukorbetegeket, az időseket és a gyengült immunrendszerű betegeket is. Fedezd fel a Footlogix® Anti-Fungal termékcsaládot, és indulj el a gyógyulás útján még ma!

 

Footlogix® Rough Skin Ápoló Habformula durva bőrre

Ezt a terméket a száraz, érdes, felületes repedésekkel járó bőr kezelésére fejlesztették ki. A Clotrimazolon kívül a Rough Skin Formula karbamidot is tartalmaz, amivel hidratálja a száraz, érdes bőrt. A benne található Spiraleen® pedig rendkívül hatékony antimikrobális összetevő a fertőzések legyőzéséhez.

Ajánljuk:

  • száraz, érdes,durva bőr kezelésére
  • gombás fertőzésre hajlamos bőr kezelésére
  • fertőzésnek kitett lábakra (uszoda, nyilvános fürdő, szauna után)