Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

Lábaink állapota

Atlétaláb

Alexa
Atlétaláb

A nedves, viszkető, hámló bőr a lábujjak között vagy a talpakon gombás fertőzés jele lehet. A jelenséget sokszor csak atlétalábként emlegetjük. Gyakran előfordul olyanoknál is, akiknek a lába nagyon nyirkos, izzadt. Nagyobb eséllyel fertőződhetünk kórokozókkal nyilvános helyeken, ahol mezítláb járunk.

A láb gombás megbetegedéseinek okozói a bőrön élősködő, keratinnal táplálkozó gombák, a dermatofiták. A bőr, a haj és a körmök keratint tartalmaznak, a dermatofiták jellemzően felelősek ezeken a területeken a felületes gombás fertőzésekért. Ezek a gombák gyakran az egészséges emberek bőrén is megtalálhatóak, ám nem képesek elszaporodni, illetve megtámadni a mélyebben található bőrrétegeket. Problémák akkor merülnek fel, ha a bőr egészségtelen vagy sérült. Ekkor a gomba fonalszövedékei a bőrbe hatolhatnak, ahol a meleg, nedves környezet lehetővé teszi a gombák természetes túlszaporodását.

A lábgomba általában hámló bőrként jelenik meg, amely gyakran megreped, viszket és ég.

Footlogix® lábgomba kezelés 

Ha gombás megbetegedéssel küzdünk, a Footlogix® gomba- és mikrobaellenes megoldások teljes skáláját kínálja, amelyek átalakító eredményeket hoznak. Az otthoni ápolási termékek mindenki számára biztonságosan használhatóak, beleértve a cukorbetegeket, az időseket és a gyengült immunrendszerű betegeket is. Fedezd fel a Footlogix® Anti-Fungal termékcsaládot, és indulj el a gyógyulás útján még ma!

Footlogix® Peeling Skin Ápoló Habformula Nyirkos, Hámló Bőrre klotrimazolt tartalmaz, és nem tartalmaz hozzáadott hidratálót. Kifejezetten a gombás fertőzésekre hajlamos nyirkos bőr ápolására fejlesztették ki. Szabadalmaztatott Spiraleen® összetevővel, amely hatékony antimikrobiális szer, védi és ápolja a lábgombára hajlamos nyirkos lábakat. A Spiraleen® úgy fejti ki hatását, hogy gátolja az invazív kórokozókat rendkívül hatékony gomba-, vírus- és antibakteriális tulajdonságaival, ami erősebb bőrgátat eredményez az egészségesebb lábak érdekében. 

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. 

Ajánljuk:

  • hámló, nyirkos, „atlétaláb” gyógyítására
  • viszkető, berepedt, irritált bőr kezelésére