Száraz bőr

Száraz bőr

A száraz bőr leggyakrabban a talpakon jelenik meg, ami – ha nem kezeljük helyesen – komoly következményekkel járhat, különösen a cukorbetegek esetében. A száraz bőr könnyen szerez úgynevezett mikrosérüléseket, amelyek potenciálisan bakteriális, gombás vagy vírusos fertőzésekhez vezethetnek. A hagyományos olaj alapú termékek gyakran akadályozzák a bőr saját természetes folyamatait azáltal, hogy okkluzívan viselkednek, eltömítik a bőr pórusait, sőt, bizonyos esetekben felgyorsíthatják a láb bőrének felázását, károsodását.

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen eltávolítsák a megvastagodott, megkeményedett bőrt a talpakról és a sarkakról.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® professzionális pedikűr transzformációs eredményeket nyújt:

  • megvastagodott, kalluszos bőrre
  • száraz bőrre és körmökre

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Very Dry Skin Formula / Footlogix® Ápoló Habformula Extra Száraz Bőrre

Bizonyított hatékonyságú hidratáló formula, extra száraz bőrre. A nem okklúzív formula azonnal beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet maga után. Használata ajánlott:

  • extra száraz bőr hidratálására
  • szárazságra hajlamos diabéteszes bőr ápolására
  • időskori bőrszárazság kezelésére