Kellemetlen szagú lábbeli

KELLEMETLEN SZAGÚ LÁBBELI

Ha a lábizzadás következtében kialakuló nedvesség a lábbelik belsejébe kerül, optimális környezetet teremt a baktériumok növekedéséhez. Emiatt akár a legjobb minőségű, jól szellőző cipőink is kellemetlen szagot áraszthatnak. A baktériumok szobahőmérsékleten 20 percenként megduplázódnak. Olyan környezetben, mint a cipők, amelyek melegek, sötétek és nedvesek lehetnek, a baktériumok megdönthetetlen mértékben szaporodhatnak. Ezért minden esetben arra kell törekednünk, hogy a cipőink kórokozó-mentesek maradjanak, különösen extrán izzadékony lábak esetén.

 

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

A legtöbb cipő dezodoráló spray csak elfedi  a kellemetlen szagokat mesterséges illatokkal. Ehelyett olyan megoldásra van szükségünk, amely elpusztítja a kellemetlen szagokért felelős kórokozókat.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Shoe Fresh Deodorant Spray / Footlogix® Cipőfertőtlenítő Spray – mindazoknak számára, akiknek fontos, hogy megfelelően tisztán tartott, friss illatú lábbelit viseljenek, és ezzel fenntartsák a láb bőrének természetes, egészséges állapotát.