Izzadékony láb

IZZADÉKONY LÁB

A lábfejünkön 250 000 verejtékmirigy található, amelyek napi fél csésze verejtéket képesek termelni. Ha a verejtékmirigyek működése túlzó, a bőr nedvességtartalma fokozódhat, igy az képtelen az egészséges működésre.

 

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

Ha a lábai csúsznak, mert túlságosan nedvesek, a zoknija már a nap folyamán átnedvesedik, olyan hatékony lábápoló formulára van szüksége, amelyek hosszantartóan fejtik ki a hatásukat.

KINEK AJÁNLJUK?

A lábak bőrének optimális nedvességtartalma elengedhetetlen a bőr egészségének megőrzésében, és a természetes védekező képességének megtartásában.

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Sweaty Feet Formula / Footlogix® Ápoló Habformula Izzadó Lábakra – használata ajánlott:

  • túlzott izzadásra hajlamos lábakra
  • sportolóknak
  • nem megfelelően szellőző lábbelik viselése esetén