Hideg lábak

HIDEG LÁBAK

„Hideg láb, meleg szív!” – mondják…. de nem árt tisztában lenni azzal, hogy az elhúzódó hideg lábak többet is jelenthetnek, mint hogy odakint kissé zord az idő. A leggyakoribb oka, hogy a vérkeringés nem juttat elég vért a végtagokba, hogy azokat melegen tartsa. A hideg lábak leggyakoribb okai:

Anémia: Anémia fordul elő azoknál, akiknek nincs elég egészséges vörösvérsejtük, hogy megfelelő oxigént hordozhassanak a szervezetben, különösen a végtagokba. Az anémia leggyakoribb tünete a gyengeség és fáradtság, de egyéb tüneti közé tartoznak a hideg kezek és lábak a nem megfelelő vérkeringés miatt.
Perifériás érbetegség: A perifériás érbetegség érelmeszesedés néven is ismert. Az artériák falainak elmeszesedése évekbe telhet, így a tünetek is évek múltán jelennek meg. A legkorábbi jelek tipikusan a láb diszkomfort érzete, fájdalmai és görcsei, különösen járás közben, de a tünetek közé tartozik a hideg láb, valamint a bőrpír.
Cukorbetegség: A rossz vérkeringés cukorbetegeknél nagyon gyakori. A hideg lábak, beleértve a zsibbadást és a bizsergést, tipikus tünetek és gyakran rosszabbak éjszaka.
Lupus: A lupus egy krónikus autoimmun rendellenesség, Raynaud-szindróma kialakulásához vezethet, ami a kis erek összehúzódását okozhatja, ezáltal a kezek és lábak vérkeringése elégtelenné válik.
Mensturáció: A menstruáció alatt a nők gyakrabban érzik magukat érzékenyebbnek a hidegre.
Pajzsmirigy betegség: A pajzsmirigy alulműködése szintén lehet okozója a hideg végtagoknak. A tünetek extra bőrszárazsággal súlyosbodhatnak.
Dohányzás: A legtöbb dohányos nincs tisztában vele, hogy a dohányzás a keringési rendszert is jelentősen károsítja. Ennek korai jele lehet a végtagok kihűlése, később fájdalmak jelentkezhetnek, szövetkárosodás is kialakulhat.
Mozgásszegény életmód: Az aktivitás hiánya is vezethet a vérkeringés romlásához, így a végtagok kihűléséhez. Jó hír azonban, hogy némi testmozgás visszaállítja a vérkeringést, így a végtagok hamar felmelegszenek. A hideg végtagok gyakran bizonyos gyógyszerek, pl. a magas vérnyomás és a migrénes fejfájás kezelésére használt béta-blokkolók, vagy a hormonszintet befolyásoló fogamzásgátlók mellékhatásaként is jelentkezhetnek.

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Az egészséges embereknél is előfordul olykor, hogy hidegnek érzik a lábaikat. Azonban ha úgy érzi, hogy a nem csak a végtagjai hidegek, de egyéb tüneteket is tapasztal, amelyek komolyabb betegségekre utalhatnak, haladéktalanul keressen fel egy szakorvost, és vizsgáltassa ki magát!

Footlogix® Cold Feet Formula / Footlogix® Ápoló Habformula Hideg Lábakra – stimulálja a mikrokeringést, ezzel normál állapotba hozza a hideg lábakat.

Automaty do gry są bardzo popularne we wszystkich krajach. Ich popularność opiera się na ludzkich emocjach. Ale niewiele osób zna zasadę działania automatów do gry – a to rodzi różne mity. Jednym z najbardziej znanych twórców oprogramowania jest firma Gaminator. Pierwszą rzeczą, która odróżnia austriacką firmę od konkurencji, jest wygoda i prostota interfejsu. Jakościowy design przyciąga graczy o różnych gustach. Ale najważniejsze jest, aby znaleźć oficjalny klub gry z wysokiej jakości oprogramowaniem. W tym oficjalnym automacie do gry w kasynie online można znaleźć wysokiej jakości oprogramowanie, które dla wielu stało się legendą.

Znany na całym świecie kasyno internetowe ma długą historię. Wszystko zaczęło się na przedmieściach Wiednia od chęci hrabiego Johanna F., który zamierzał stworzyć automat do gry. Szczegóły zostały zakupione w Anglii i zmontowane w Austrii. Już wtedy automaty do gry różniły się siłą i jakością montażu i szybko zyskały uznanie na rynku krajowym, a z czasem, już na świecie. Do tej pory firma opracowała oficjalne oprogramowanie dla 78 krajów. Posiada również spółki zależne w 32 krajach. Spółka zależna Novomatic produkuje linię automatów do gry Gaminator i obejmuje kilka gier wideo. Jakość produkcji pozostała niezmieniona, co zapewnia taką popularność na całym świecie.

Wśród niedoświadczonych graczy lub początkujących w tym biznesie istnieje wiele mitów na temat automatów do gry. Jest to bardzo przyćmione atmosferą ekscytujących i zabawnych kasyn w ogóle. Musisz umieć odróżnić mity od rzeczywistości. Pierwszą i najważniejszą rzeczą jest niezdolność do określenia kolejności wygranych. Wszystkie maszyny są zbudowane jako tzw. generatory liczb losowych, nie są one w żaden sposób programowane, poza tym, że podają absolutnie przypadkowe liczby.

Twoja wygrana zależy wyłącznie od twojego szczęścia, a nie od maszyny. A liczba jackpotów jest całkowicie niezależna od ciebie. Ponadto, szanse na wygraną w prawdziwej maszynie są dokładnie takie same jak w maszynie online. Wynik nie jest zazdrosny o to, czy pociągniesz za dźwignię, czy wciśniesz przycisk. Tak więc, zanim zaczniesz grać, musisz poznać wszystkie interesujące momenty, aby nie paść ofiarą mitów.