Hámló bőr

HÁMLÓ BŐR

A nedves, viszkető, hámló bőr a lábujjak között vagy a talpakon gombás fertőzés jele lehet. A jelenséget sokszor csak atléta-lábként emlegetjük. Gyakran előfordul olyanoknál is, akiknek a lába nagyon nyirkos, izzadt. Nagyobb eséllyel fertőződhetünk kórokozókkal nyilvános helyeken, ahol mezítláb járunk.

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

Óvjuk a lábaink egészségét olyan szituációkban, amikor nyilvános helyen fertőzésnek lehetünk kitéve, például uszodákban, szaunákban, nyilvános fürdőkben, öltözőkben és zuhanyzókban, vagy akár a repülőtéri átvizsgáláskor.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Peeling Skin Formula / Footlogix® Ápoló Habformula Nyirkos, Hámló Bőrre

  • hámló, nyirkos, „atléta-láb” gyógyítására
  • viszkető, berepedt, irritált bőr kezelésére