Fáradt láb

FÁRADT LÁB

A hosszantartó állás, vagy nagyobb séták után kialakuló lábfáradtság miatt igen kellemetlen tüneteket tapasztalhatunk. Ilyenek lehetnek a duzzadt ízületek, az elnehezült láb érzése.

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

Amikor az egyéként egészséges lábak fájnak, kellemetlen diszkomfort érzés alakul ki. Ilyenkor egy olyan készítményre van szükség, amely fokozza a lábfejek és az alsó lábszárak mikrokeringését.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Tired Leg Formula /  Footlogix® Ápoló Habformula Fáradt Lábra – használata ajánlott:

  • hosszútávú álló- vagy ülőmunkát végzőknek
  • edzés utáni regenerálódáshoz
  • visszérbetegeknek
  • cukorbetegeknek és várandósoknak
  • súlyfelesleggel rendelkezőknek