Elszíneződött körömlemez, körömgomba

ELSZÍNEZŐDÖTT KÖRÖMLEMEZ, KÖRÖMGOMBA

A felvált, elszíneződött, megvastagodott körömlemez a lábakon igen gyakori probléma. A lábkörmök sárgás elszíneződését (esetenként gombás megbetegedését) gyakran valamilyen trauma előzi meg. A meleg, nedves környezet kitűnő táptalaj a kórokozók számára (pl. a körömlemez alatti terület), ahol könnyen túlszaporodhatnak.

 

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

A fertőzött lábkörmök kezelése olyan hatékony formulát igényel, amely célzottan éri el a körömlemez alatti területet, meggátolva a gombás fertőzés továbbterjedését.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Nail Tincture Spray / Footlogix® Gombaellenes Tinktúra – használata ajánlott:

  • gombás fertőzésre hajlamos, elszíneződött, töredezett lábkörmökre
  • megvastagodott, barázdált körömlemez kezelésére
  • sportolóknak, atlétáknak, erős traumának kitett lábkörmökre
  • lábujjak közötti irritáció, viszketés kezelésére