Durva bőr

DURVA BŐR

A száraz, csiszolópapírszerű, durva bőr, vagy a gombás fertőzésre hajlamos bőr igen komoly problémákat okozhat, különösen cukorbetegség vagy atópiás dermatitisz esetén. A sarkakon lévő durva bőr olyan súlyos állapotba is kerülhet, hogy mély repedések alakulhatnak ki, ami melegágya a különböző a kórokozók által előidézett fertőzéseknek. A száraz bőr védtelen a megbetegedéseket okozó baktériumokkal és gombákkal szemben.

 

MIT TETHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen megfelelő állapotba hozzák a lábakat, speciálisan az adott lábproblémára fókuszálva.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

Óvjuk a lábaink egészségét olyan szituációkban, amikor nyilvános helyen fertőzésnek lehetünk kitéve, például uszodákban, szaunákban, nyilvános fürdőkben, öltözőkben és zuhanyzókban, vagy akár a repülőtéri átvizsgáláskor.

KINEK AJÁNLJUK?

A lábak megfelelő hidratálása segíthet a bőr egészségének megőrzésében, és a természetes védekező képességének megtartásában.

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® Rough Skin Formula / Footlogix® Ápoló Habformula Száraz, Durva Bőrre

  • száraz, érdes,durva bőr kezelésére
  • gombás fertőzésre hajlamos bőr kezelésére
  • fertőzésnek kitett lábakra (uszoda, nyilvános fürdő, szauna után)