Elszarusodott, megkeményedett bőr

ELSZARUSODOTT, MEGKEMÉNYEDETT BŐR

A kallusz a bőr természetes védőmechanizmusa, amely abnormális vagy visszatérő nyomás és súrlódás eredménye.

Amikor belső vagy külső tényezők megzavarják a testtömeg egyenlő eloszlását a lábon, a lábak olyan területei, amelyek ideális körülmények között nincsenek kitéve az ilyen típusú ismétlődő nyomásnak, hajlamosak megkeményedni vagy megvastagodni, hogy megvédjék az érintett területet a sérülésektől. A nem megfelelő lábbeli szintén gyakori oka lehet a kallusz kialakulásának a talppárnákon, a sarkokon és a nagy lábujjak oldalán.

 

MIT TEHETÜNK ELLENE? – A Footlogix® megoldása

A Footlogix® professzionális termékei lehetőséget nyújtanak a lábápoló szakemberek számára, hogy nem agresszív formulák alkalmazásával könnyen, gyorsan és kíméletesen eltávolítsák a megvastagodott, megkeményedett bőrt a talpakról és a sarkakról.

A Footlogix® “Otthoni ápolás” termékcsaládjának tagjai, megfelelően megválasztva, folyamatos ápolás mellett gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, a láb bőrének védelméről, a professzionális kezelések közötti időszakokban.

KINEK AJÁNLJUK?

A Footlogix® professzionális pedikűr transzformációs eredményeket nyújt:

  • megvastagodott, kalluszos bőrre
  • száraz bőrre és körmökre

A Footlogix® termékcsalád biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, várandósoknál, legyengült immunrendszerű betegeknél is. Ajánljuk mindenkinek, aki egész évben ápolt, egészséges lábakra vágynak.

Footlogix® DD Cream Mousse Formula / Footlogix® DD Krém Habformula

Bizonyított dupla hatékonyságú védelem a láb bőrének. Az Urea és a Spirulina Alga kettőse a nedvességet a bőrbe zárja, kivételes hidratáltságot biztosítva a száraz, kirepedezett bőrnek. Használat közben azonnal beszívódik.