Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

FOOT FRESH FRISSÍTŐ LÁBSPRAY TEAFA OLAJJAL, 125ML
FOOT FRESH FRISSÍTŐ LÁBSPRAY TEAFA OLAJJAL, 125ML
4 990 Ft

FOOT FRESH FRISSÍTŐ LÁBSPRAY TEAFA OLAJJAL, 125ML

A lábszag tulajdonképpen ártalmatlan, de igen kellemetlen tünet, amely nagymértékben összefügg az izzadással, illetve azzal, hogy olyan cipőt, zoknit vagy harisnyát viselünk, amelyben nem tud rendesen szellőzni a láb.

A Footlogix® Foot Fresh Frissítő Lábspray közvetlenül az izzadt lábfejeket veszi kezelésbe, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Teafa olaj tartalma miatt erős antimikrobális hatású, a hozzáadott mentol pedig hűsíti, frissíti és dezodorálja a lábakat. 

Raktáron
4 990 Ft
Részletek

A lábszag azért alakul ki, mert a bőrről nem elpárolgó izzadság nagyszerű táptalajt jelent a bőrön egyébként is jelen lévő baktériumoknak, melyek melléktermékei okozzák a kellemetlen szagokat.

Ha biztosítjuk a lábunknak a megfelelő szellőzést, például természetes anyagból készült, jó nedvszívó zoknit, harisnyát viselünk, naponta cseréljük a cipőnket, és a megfelelő lábhigiéniáról sem feledkezünk el, valószínűleg nem kell majd a lábszaggal megküzdenünk.

 

A megfelelő és gondos lábápolás mellett érdemes figyelmet fordítani a lábbelik fertőtlenítésére is. A Footlogix® Shoe Fresh Frissítő Cipőfertőtlenítő Spray a cipőbe fújva megakadályozza a cipőkben megtelepedő baktériumok elszaporodását, és kellemes, friss illatot hagy maga után. Ajánljuk mindazoknak számára, akiknek fontos, hogy megfelelően tisztán tartott, friss illatú lábbelit viseljenek, és ezzel fenntartsák a láb bőrének természetes, egészséges állapotát.


Állatkísérlet mentes készítmény.


Használat előtt alaposan rázd fel a flakont. 10-15 centiméterről permetezd be a száraz, tiszta bőrfelületet. A készítményt apró pumpáló mozdulatokkal adagold. A bepermetezett bőrfelület 30 másodperc alatt megszárad. Használd naponta 1-2 alkalommal a tökéletes eredmény eléréséért. 

Adatok
Tömeg
160 g/db
Kiegészítő termékek