Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

ROZSDAMENTES KÖRÖM KEZELŐ ESZKÖZ/EXCAVATOR
ROZSDAMENTES KÖRÖM KEZELŐ ESZKÖZ/EXCAVATOR
6 990 Ft

ROZSDAMENTES KÖRÖM KEZELŐ ESZKÖZ/EXCAVATOR

Footlogix Excavator

Magas minőségű, rozsdamentes acél pedikűrös szerszám, lekerekített véggel, reszelővel – törmelékek tisztítására és éles szélek eltávolítására a körömsáncokban és a szabad szél alatt


Könnyen tisztítható, használat után bármelyik eszközfertőtlenítő szerrel fertőtleníthető, sterilizálható.

Raktáron
6 990 Ft
Részletek

Footlogix® Excavator Round Edge exkavátor precíziós körömmunkához.

Kiváló minőségű, rozsdamentes orvosi acélból készült pedikűrös szerszám a lábkörmök körüli és alatti felesleges törmelék tisztítására. Az egyik végén található kerek éllel hatékonyan eltávolítható a törmelék a körömsáncokból és a szabad szél alól. Kicsi, sima feje nagyon könnyen elérhetővé teszi a szűk sáncokat, és eltávolítja a körömtörmeléket. Az eszköz másik végén egy reszelő található. Ez a keskeny, kétoldalas fej segít az éles körömszélek lesimítását. Az ergonomikus szerkezetű markolat egyszerű használatot és biztonságos kezelést tesz lehetővé. Ez a rendkívül tartós és hosszú élettartamú eszköz könnyen tisztítható, fertőtleníthető és sterilizálható.


Rendelhető
Amennyiben a leadott megrendelésben egyéb, raktáron lévő termékek is szerepelnek, úgy az előrendelt termék megérkezéséig a rendelés többi tétele sem kerül kiszállításra.

Adatok
Tömeg
35 g/db
Kiegészítő termékek