Szakmai vásárlóink regisztráció és belépés után kedvezménnyel vásárolhatnak webáruházunkban!
Regisztráció után kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot a szakmai kedvezmény beállításához!

SZAKMAI VÁSÁRLÓ VAGY? KATTINTS IDE!

SHOE FRESH FRISSÍTŐ CIPŐFERTŐTLENÍTŐ SPRAY TEAFA OLAJJAL, 125ML

Ha a lábizzadás következtében kialakuló nedvesség a lábbelik belsejébe kerül, optimális környezetet teremt a baktériumok növekedéséhez. Emiatt akár a legjobb minőségű, jól szellőző cipőink is kellemetlen szagot áraszthatnak. 

Shoe Fresh Spray - a cipőbe fújva megakadályozza a cipőkben megtelepedő baktériumok elszaporodását, és kellemes, friss illatot hagy maga után.

Fertőtlenítő, antimikrobális, gombaölő hatású készítmény, amely teljessé teszik az otthoni lábápolási rutint.

Nincs raktáron
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A legtöbb cipő dezodoráló spray csak elfedi a kellemetlen szagokat mesterséges illatokkal. Ehelyett olyan megoldásra van szükségünk, amely elpusztítja a kellemetlen szagokért felelős kórokozókat.

A Footlogix® Shoe Fresh Frissítő Cipőfertőtlenítő Spray a cipőbe fújva megakadályozza a cipőkben megtelepedő baktériumok elszaporodását, és kellemes, friss illatot hagy maga után. Ajánljuk mindazoknak számára, akiknek fontos, hogy megfelelően tisztán tartott, friss illatú lábbelit viseljenek, és ezzel fenntartsák a láb bőrének természetes, egészséges állapotát.

Pumpás spray teafaolaj kivonattal. Semlegesíti a szagokat, fertőtlenít, dezodorál.

Állatkísérlet mentes készítmény.


Használat előtt alaposan rázd fel a flakont. Permetezz 2-3 pumpányi Frissítő Cipőfertőtlenítő Spray-t a cipő belsejébe. 1-2 percig hagyd száradni. A maximális hatékonyság érdekében használd a Footlogix® Foot Fresh Frissítő Lábspray-vel együtt, napi 1-2 alkalommal.

Adatok
Tömeg
160 g/db
Kiegészítő termékek